انتشار ارز دیجیتالی توسط تلگرام

تلگرام

تلگرام را باید یکی از سرویس‌های پیام‌رسانی خواند که به دلیل داشتن ویژگی رمزنگاری قوی به رقبایی نظیر واتساپ تاخته و محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان در کشورمان است.

تلگرام نام خود را به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکت خصوصی که با افزایش محدوده کاربری به سمت شبکه بلاک‌چین گرایش یافته، ثبت کرد. این اپلیکیشن پیام‌رسان خصوصی در حال پی‌ریزی مراحل انتقال محیط کاربری خود به شبکه جدیدی است که تحت الگوریتم بلاک‌چین‌ها قابل دسترسی خواهد بود. مدیران این اپ به دنبال دستیابی به رشد خرده‌فروشی در اپلیکیشن خود تا ۵۰۰ میلیون دلار هستند. به‌منظور دستیابی به این هدف، The Open Network یا به اختصار TON، راه‌اندازی شده تا امکان خرید و فروش «درون برنامه‌ای» مهیا شود. در صورتی که این شبکه با موفقیت راه‌اندازی شود، زمینه برای تحقق برنامه‌های بعدی کلید خواهد خورد. ارز دیجیتالی منحصر به شبکه باز تلگرام برای خرید و فروش در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت و هیچ ارگانی قادر نخواهد بود، این شبکه را از دسترس کاربران خارج سازد. در واقع گردانندگان این اپلیکیشن می‌خواهند یک محیط کاربری غیرقابل نفوذ و غیرقابل فیلتر با تکیه بر ارز دیجیتالی منحصر به همین شبکه تولید کنند. با توجه به تعداد بالای کاربران این پیام‌رسان، برخی از مدیران تلگرام از هدف ۵۰۰ میلیون دلاری نیز پا را فراتر گذاشته و از ارائه نامحدود ارز دیجیتالی تا ارزش نزدیک به ۵ میلیارد دلار خبر می‌دهند. ارز دیجیتالی منحصر به این پیام‌رسان، گرام نامگذاری شده و قرار است بدون سقف مشخص از سال آینده عرضه شود.برنامه زمانی تلگرام جدید: مدیر این اپلیکیشن پیام‌رسان، فصل اول سال جاری میلادی را زمان ارائه برنامه بلندمدت این شرکت عنوان کرد. کیف پول دیجیتالی تلگرام نیز از فصل چهارم سال جاری میلادی راه‌اندازی خواهد شد و تمام قابلیت‌ها از ابتدای سال ۲۰۱۹ میلادی در دسترسی کامل قرار خواهند گرفت.

شبکه باز تلگرام چیست؟

ایده راه‌اندازی نوع جدیدی از الگوریتم بلاک‌چین ازسوی تلگرام، به پشتوانه بیش از ۱۸۰ میلیون کاربر فعال در این شبکه انجام خواهد شد. این تعداد بالای کاربران، از سوی مدیران تلگرام، به‌عنوان یک بالابر قیمتی برای گرام تلقی می‌شود. پیش‌بینی کارشناسان، روند ارز درون‌شبکه‌ای تلگرام را به دلیل الحاق آن به شبکه پیام‌رسانی سابق، مثبت ارزیابی می‌کنند؛ چراکه این شبکه تلفیقی از یک سیستم مالی خصوصی بدون نظارت شرکتی یا دولتی است. یکی دیگر از قابلیت‌های این شبکه، ضدفیلتر بودن آن است. در شبکه بلاک‌چین هرگونه نظارت دولتی بر اینترنت محدود می‌شود و هیچ ارگانی قادر به از دسترس خارج کردن آن نخواهد بود؛ مگر آنکه اینترنت به‌طور کل قطع شود.

مزایای این ارز دیجیتالی چیست؟

نام ارز دیجیتالی تلگرام Gram (گرام) خواهد بود که از بخش دوم نام این پیام‌رسان گرفته شده است. کاربران می‌توانند گرام‌های خود را از طریق تلگرام برای هم ارسال کنند و البته این تنها راه انتقال آن نیست. پلتفرم این ارز به گونه‌ای طراحی شده است که کاربر بتواند حتی از طریق سایر پیام‌رسان‌ها نیز اقدام به ارسال گرام کند. جدا از این ویژگی، تلگرام یک کیف پول دیجیتالی هم برای کاربران در نظر گرفته است تا استقاده از این ارز تا حد ممکن برای کاربران آسان‌تر شود.

این ارز مجازی قرار است طی یک عرضه اولیه بزرگ که انتظار می‌رود در ماه مارس سال جاری انجام شود، به بازار ارائه خواهد شد.

بنا به گزارش مجله تک‌کرانچ، ایجاد یک ارز مجازی توسط تلگرام می‌تواند نظام پرداخت تلگرام را به شدت مستقل کرده و یا وابستگی آن را به هر بانک یا دولتی قطع کند.

از سوی دیگر با توجه به اینکه تلگرام از سوی کاربران تلفن همراه و اینترنت از اقبال خوبی برخوردار است، انتشار ارز مجازی مربوط به این نرم‌افزار، احتمالاً موفق خواهد بود.

تلگرام عملاً در شرایط کنونی بستر مراودات ارزهای مجازی در جهان است و عملاً به خاستگاه ارز مجازی و تکنولوژی بلاک‌چین تبدیل شده است.

تیم تلگرام احتمالاً ۵۲ درصد از کل ارز مجازی گرام منتشرشده را نزد خود نگه خواهد داشت تا آن را از هرگونه معاملات احتکاری حفظ کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

*

2017 تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت بین المللی تجارت الکترونیک رونیکا می باشد